توسعه زیرساخت ها و تجهیزات ورزشی در سراهای دانشجویی دانشگاه کاشان

۲۵ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۰ کد : ۲۰۷۵۹ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان در آستانه هفته تربیت بدنی از توسعه زیرساخت ها و تجهیزات ورزشی در این هفته (26 مهر ماه الی 2آبان ماه) در سراهای دانشجویی دختران و پسران با مشارکت شهرداری کاشان خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: مطالعات انجام شده مبتنی بر مطالعات توسعه ورزش سراهای دانشجوی (توسعه ورزش همگانی و تفریحی 45.4 درصد/ آموزش رشته های ورزشی 32 درصد، مسابقات ورزشی 26.6 درصد از منظر دانشجویان) نشان می دهد که توسعه ورزش در سراهای دانشجویی از اولویت های دانشجویان ساکن در این سراهاست.
مدیر تربیت بدنی افزود: در این هفته 12 عدد فوتبال دستی به ارزش 900.000.000 ریال در سراهای دانشجویی توزیع و نصب و تجهیزات ورزشی متنوع به دفاتر ورزشی در خوابگاه های دانشجویی خریداری و تحویل شد.
وی خاطر نشان کرد: در راستای افزایش سرانه ورزشی سراهای دانشجویی پروژه کیفی سازی زمین روباز سرای مرکزی خواهران به  ارزش تقریبی 1.300.000.000 ریال به بهره برداری رسید.
رمضانی علوی همچنین از بهره برداری سالن فرهنگی ورزشی ریحانه در آینده نزدیک خبر داد.

کلید واژه ها: هفته تربیت بدنی دانشگاه کاشان تجهیزات ورزشی