تعویض سیستم های گرمایشی مجموعه آبی آینه دانشگاه کاشان

۲۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۴ کد : ۲۰۷۳۸ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه گفت:  در راستای بروز رسانی سیستم های مجموعه آبی آینه، سیستم های گرمایشی استخر با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و پانصد میلیون ریال خریداری و نصب گردید.
محمدرمضانی علوی با بیان اینکه بخشی از سیستم های موتورخانه قبل از راه اندازی مجموعه در سال گذشته تعویض و نوسازی شده بود، افزود: از آنجا که سیستم های قبلی گرمایشی به دلیل فرسوده شدن کارایی لازم را از دست داده بود، به این دلیل در صدد برآمدیم تا  راستای بروز رسانی سیستم ها و صرفه جویی در مصرف انرژی دستگاه های گرمایشی نیز تعویض گردد.
وی با قدردانی از همکاری دفتر فنی دانشگاه نسبت به تعویض سیستم های گرمایشی، خاطر نشان کرد: مجموعه آبی آینه، در دو بخش پوشش کلاس های گروه تربیت بدنی و برگزاری سانس های تفریحی دانشجویان و کارکنان از هشت صبح لغایت 24 در طول هفته فعال و آماده ارائه خدمات است.

کلید واژه ها: تربیت بدنی استخر مجموعه آبی دانشگاه کاشان استخر دانشگاه کاشان