به منظور تحقق شعار سال صورت گرفت؛

بازدید دانشجویان دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان از پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای اصفهان

۱۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۸ کد : ۲۰۷۱۶ اخبار دانشگاه

مدیر گروه آموزشی فیزیک هسته ای دانشگاه کاشان گفت: با توجه به نام‌گذاری سال ۱۴۰۱ توسط مقام معظم رهبری مبنی بر تولید، دانش بنیان و اشتغال‌زایی،گروهی از دانشجویان دانشکده فیزیک از پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و مجموعه راکتورهای تحقیقاتی اصفهان بازدید کردند.

دکتر احسان صادقی با بیان اینکه در این بازدید در جلسه افتتاحیه مباحث پایه فیزیک هسته ای و کاربردهای مختلف این صنعت ارائه شد، افزود: پس از ارائه مطالب دانشجویان از دو راکتور تحقیقاتی بازدید میدانی داشته و متخصصین مربوطه عملکرد و کاربرد تحقیقاتی دو راکتور را برای دانشجویان شرح دادند.

وی خاطر نشان کرد: در جلسه افتتاحیه کاربردهای صلح آمیز انرژی هسته‌ای در بخش‌های پزشکی: تصویربرداری، تولید رادیو داروها و ردیاب‌ها و همچنین کاربرد علم هسته‌ای با توجه به پتانسیل2های موجود در بحث کشاورزی کشور ارائه شد.

این بازدید از طرف انجمن فیزیک مهندسی پیگیری و در تاریخ ۹ و ۱۰ مهر ماه انجام شد.

از مزیت‌های این بازدید می‌توان از فضای علمی و صمیمیت در بین دانشجویان و تشویق به مسیر تولید علم پرداخت.

کلید واژه ها: پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای دانشگاه کاشان بازدید علمی