ظرفیت خوابگاهی دانشگاه کاشان باید به ۴۲۰۰ دانشجو افزایش یابد

۱۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۴ کد : ۲۰۷۰۹ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان گفت: با توجه به اضافه پذیرش دانشجو در سالهای قبل، باید ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه به چهار هزار و 200 دانشجو افزایش یابد.
دکتر عباس کتابی در حاشیه برگزاری کارگاه مهارت افزایی دانشجویان ورودی سال 1399 ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه را در حال حاضر سه هزار و 200 دانشجو عنوان کرد و افزود: با پیگیری‌های انجام شده و  بر اساس مصوبات سفر رئیس محترم جمهور به استان اصفهان در سال جاری، یک خوابگاه به مساحت 7 هزار متر مربع تامین اعتبار خواهد شد.
وی تعداد دانشجویان جدیدالورود این دانشگاه را  حدود دو هزار و سیصد و پنجاه دانشجو عنوان کرد و افزود: در سال 1401 یک هزار و صد دانشجو برای دوره کارشناسی، یک هزار و صد دانشجو برای دوره کارشناسی ارشد و حدود ۱۵۰ دانشجو نیز برای دوره دکترای این دانشگاه پذیرفته شدند.
رئیس دانشگاه کاشان با بیان اینکه تمام دانشجویان غیر بومی متقاضی در خوابگاه ها اسکان داده شدند خاطر نشان کرد: کلاس ها امسال برای نخستین بار با توجه به استقبال خوب دانشجویان از 27 شهریورماه  به صورت حضوری تشکیل شده است.

کلید واژه ها: خوابگاه دانشجوئی دانشگاه کاشان سراهای دانشجویی دانشجویی