بازدید رئیس دانشگاه کاشان از سراهای دانشجویی

۱۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۹ کد : ۲۰۶۷۵ اخبار دانشگاه

به مناسب آغاز سال تحصیلی رئیس دانشگاه کاشان از سراهای دانشجویی بازدید کردند.

دکتر کتابی، رئیس دانشگاه، به همراه دکتر خدمتی مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر میرزایی معاون دانشجویی، دکتر فرهادیان رئیس دانشکده علوم مالی، مدیریت و کارآفرینی و آقای نبوی مدیر حراست دانشگاه  از دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی بازدید و در نشست صمیمی با دانشجویان از نزدیک در روند مشکلات و در جریان امورات خوابگاهی دانشجویان قرار گرفتند.

در ادامه، دانشجویان به بیان نظرات، پییشنهادات و انتقادات مورد نظر خود پرداختند و رئیس دانشگاه، ضمن استقبال از پیشنهادات و نقطه نظرات دانشجویان و تبریک سال تحصیلی جدید و خیرمقدم به دانشجویان، بر تلاش جدی برای بهبود وضعیت رفاهی و آسایش دانشجویان تأکید و رسیدگی به مشکلات آنان را یکی از مهم ترین دغدغه های مدیریت دانشگاه عنوان کردند.

کلید واژه ها: سراهای دانشجویی دانشگاه کاشان شروع سال تحصیلی جدید خوابگاه های دانشجویی