سال تحصیلی جدید با حضور پرشور دانشجویان در دانشگاه کاشان آغاز شد

۰۹ مهر ۱۴۰۱ | ۱۸:۲۶ کد : ۲۰۶۶۵ اخبار دانشگاه

سال تحصیلی جدید با حضورو استقبال خوب و پرشور دانشجویان در دانشگاه کاشان آغاز شد.
رئیس دانشگاه کاشان در جمع دانشجویان، ضمن عرض خیرمقدم و تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و آغاز حضوری شدن کلاس‌ها گفت: شروع کلاس ها برای دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی از 27 شهریورماه در این دانشگاه به صورت حضوری آغاز شد و امروز شاهد حضور کل دانشجویان به این دانشگاه هستیم.
دکتر عباس کتابی خاطر نشان کرد: حضور دانشجویان در دانشگاه و حضوری شدن کلاس‌ها، نشانه جاری و ساری بودن زیست و حیات و نشاط در محیط دانشگاه است.
وی دوره دانشجویی را بهترین دوران انسان دانست و افزود: دانشجویان باید از این فرصتی که دانشگاه دراختیار آنها قرار داده است نهایت استفاده را ببرند.
رئیس دانشگاه کاشان با بیان اینکه دانشجویان قشر تمدن‌ساز و آینده ساز کشور هستند خاطر نشان کرد: در دانشگاه کاشان زمینه مهارت افزایی و کارآفرینی دانشجویان فراهم است تا در آینده مشکل اشتغال نداشته باشند.
در دانشگاه کاشان حدود 9 هزار و 500 دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان شروع سال تحصیلی جدید دانشجویان جدیدالورود دانشجو