نمایه شدن مجله مهندسی و مدیریت انرژی دانشگاه کاشان در ICI

۰۸ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۵ کد : ۲۰۶۴۱ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر کتابخانه مرکزی و تامین منابع انتشارات دانشگاه کاشان گفت: مجله مهندسی و مدیریت انرژی، پس از طی مراحل مختلف، در داوری برای دریافت نمایه ICI پذیرفته شده است.
دکتر حسن احمدی‌زاده افزود: نمایه کوپرنیکس، یکی از نمایه‌های معتبر بین‌المللی است که مجلات را بر اساس شاخص هایی همچون محتوای دقیق و کامل انگلیسی وبسایت، چاپ منظم شماره‌های پیشین مجله، سیاست های مدیریت اخلاق نوشتاری و تنوع جغرافیایی هیئت تحریریه مجله ارزیابی می‌کند‌.
این نمایه موجب شهرت مجله در پایگاه‌های اطلاعاتی مختلف برای دریافت استنادهای بیشتر می شود.

لینک اعتبار این مجله در وبسایت آی‌سی‌آی:

دکتر عباس کتابی مدیرمسئول و دکتر محسن محسن‌نیا سردبیری مجله مهندسی و مدیریت انرژی را بر عهده دارند.

این مجله از سال ۱۳۹۰ پژوهش‌ها در حوزه‌‌های: مدیریت انرژی؛ راه های کاهش اتلاف انرژی؛ استفاده از انرژی های نو و انرژی خورشیدی؛ بهینه‌سازی انرژی در صنایع مختلف اعم از سیستم‌های تولید، انتقال و ‌توزیع انرژی الکتریکی نیروگاهی، پالایشگاهی، پتروشیمیایی، معدنی و فرآوری، تبدیل انرژی، خودرو سازی، به زبان فارسی و انگلیسی منتشر می‌شود.

کلید واژه ها: انرژی دانشگاه کاشان مجله مهندسی و مدیریت انرژی