کسب مقام نخست دانشجوی دانشگاه کاشان در رشته تنیس روی میز اولین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان بین الملل

۱۴ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۷ کد : ۲۰۵۴۴ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: سیدابوالقاسم حسینی دانشجوی بین‌الملل دانشگاه کاشان در اولین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان بین الملل دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در رشته تنیس روی میز در بخش دوبل مقام نخست را کسب کرد.

محمد رمضانی علوی با بیان این که  در این دوره از مسابقات در رشته تنیس روی میز 16 تیم شرکت داشتند، افزود: مهدی نوری نیز دیگر دانشجوی بین الملل دانشگاه کاشان مقام سوم را کسب کرد.

مدیر تربیت بدنی از سازماندهی و آماده سازی دانشجویان برای دوره بعد و حضور و مشارکت بهتر و کسب موفقیت‌های بیشتر خبر داد و گفت: اولین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از تاریخ ششم شهریور ماه به مدت ۱۰ روز و با حضور ۲۵ دانشگاه به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد.

رئیس دانشگاه کاشان هم در نشستی از مربیان و اعضای تیم دانشجویان بین‌الملل اعزامی به این مسابقات تقدیر کرد.

کلید واژه ها: دانشگاه الملل دانشگاه دانشگاه کاشان الملل دانشجویان الملل دانشجویان کاشان دوره کسب