پایان فرایند ثبت نام اسکان دانشجویان در سراهای دانشجویی دانشگاه کاشان

۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۲ کد : ۲۰۵۲۹ اخبار دانشگاه

مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان از پایان فرایند ثبت نام اسکان دانشجویان در سراهای دانشجویی این دانشگاه خبر داد.
دکتر مهرداد مرادی افزود: با توجه به بازگشایی کامل دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در مهرماه سال جاری 401 ، فرایند اینترنتی ثبت نام برای دانشجویان متقاضی در سراهای دانشجویی این دانشگاه فراهم شد.
وی خاطر نشان کرد: در این فرایند بیش از سه هزار دانشجوی دختر و پسر تا سال 1401 برای اسکان در سراهای دانشجویی این دانشگاه ثبت نام کرده اند.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: با توجه به اعلام سازمان سنجش، فرایند ثبت نام برای دانشجویان جدید نیز به صورت اینترنتی امکان پذیر خواهد بود تا دانشجویان دغدغه ای برای اسکان نداشته باشند.
در دانشگاه کاشان 15بلوک خوابگاهی (9 بلوک دختران،6 بلوک پسران) برای اسکان دانشجویان فراهم است.

کلید واژه ها: سراهای دانشجویی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه کاشان بلوک خوابگاهی