تقدیر وزیر علوم از دانشگاه کاشان به عنوان دانشگاه برتر در حوزه خیرین

۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۰۵۲۸ اخبار دانشگاه

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اهداء لوح تقدیر از اعضای هیئت مؤسس، هیئت امناء، هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه کاشان به عنوان دانشگاه برتر در حوزه خیرین در اجلاس رؤسای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی تقدیر و تشکر کرد.

دکتر زلفی گل در این تقدیرنامه افزوده است: رشد و بالندگی نسل جوان کشور مدیون نیک‌اندیشانی است که با حمایت از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، به عنوان توسعه پایدار، موجبات کمک به ارتقاء سطح این مراکز علمی و استراتژیک گردیده اند.

وزیر علوم ادامه داده است: بدون تردید خدمات صادقانه خیرین از نیازهای کشور علاوه بر تاثیرات ملموس و رضای الهی، موجب اعتلای جو معنوی و ارتقای روح همبستگی و سرمایه اجتماعی خواهد شد.

دکتر زلفی گل در پایان افزوده است: به پاس نیت و کمک های خیرخواهانه دست اندرکاران و همراهان شما، مراتب سپاس خود را از آن بنیاد ابراز داشته و از درگاه ایزدمنان توفیق و قبولی اعمال صالح و تداوم سایه حضور خیرین عزیز و خانواده ایشان که سرمایه خود را صرف توسعه زیرساخت های علم و فناوری می نمایند، را برای خدمت به جامعه علمی کشور خواستارم.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: وزیر علوم دانشگاه کاشان بنیاد حامیان خیرین آموزش عالی بنیاد خیرین تقدیرنامه