رشد ۲۰ درصدی کلاس های آموزشی ورزشی تربیت بدنی دانشگاه کاشان در تابستان۱۴۰۱

۰۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۵ کد : ۲۰۵۱۳ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری کلاسهای آموزشی شنا با جمعیتی بالغ بر 500 نفر در تابستان جاری خبر داد و گفت: این کلاس های آموزشی 20 درصد رشد داشته است.
محمد رمضانی علوی اظهار داشت: کلاسهای آموزشی در رشته های شنا، تیراندازی و ژیمناستیک ویژه خانواده کارکنان، دانشجویان و مراجعین آزاد برگزار شد و از این آمار 450 نفر در کلاسهای شنا در دو سطح مقدماتی و تکمیلی شرکت کرده و 50 نفر نیز در کلاسهای تیراندازی و ژیمناستیک حضور داشتند. که از این تعداد 320 نفر در بخش خانم ها و 180 نفر در بخش آقایون در کلاسهای ورزشی تابستان تحت آموزش مربیان قرار گرفتند.
وی همچنین اظهار داشت در کلاسهای آموزش شنا 132 نفر مراجعین آزاد، 140 نفر در بخش کارکنان و خانواده ایشان و 170 نفر از دانشجویان شرکت داشتند.
وی افزود: آموزش رشته ژیمناستیک برای اولین بار ویژه فرزندان کارکنان در کلاس های تابستانه گنجانده شد.
رمضانی ادامه داد: تعداد نفرات شرکت کننده در کلاسهای تابستان به نسبت سالهای گذشته رشدی 20 درصدی داشته و این مدیریت تلاش میکند با استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود، بالاترین کیفیت را برای آموزش مراجعین در رشته های مختلف ورزشی فراهم آورد.

کلید واژه ها: تربیت بدنی شنا دانشگاه کاشان رشته ورزشی ورزش