انتشار شماره ۲۷ مجله علمی حدیث پژوهی

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۴ کد : ۲۰۴۸۵ اخبار دانشگاه

دوره 14، شماره 1 - شماره پیاپی 27، مرداد 1401، مجله علمی - پژوهشی حدیث پژوهی دانشگاه کاشان منتشر شد.

مدیر مسئول مجله علمی - پژوهشی حدیث پژوهی گفت: در این شماره از نشریه 12 مقاله علمی از محققان و پژوهشگران به چاپ رسیده است.

دکتر محسن قاسم پور اظهار داشت: قاریان جاعل حدیث در جریان جعل حدیث، زمینه‌های شکل‌گیری سنن‌نگاری در سدۀ دوم با تأکید بر عوامل اجتماعی و سیاسی، بررسی سندی و دلالی حدیث "قلب المؤمن بین الاصبعین"، بررسی نقش مرجعیت صادقین در انحصار برخی از روایات علوی در منابع اهل سنت، اعتبارسنجی حدیث اسلام آوردن ابوذر در روضۀ کافی واعتبارسنجی سندی و تحلیل متنی و بینامتنی و فرامتنی حدیثِ "وَاللهِ مَا لِلَّهِ آیةٌ أَکْبَرُ مِنِّی‏" از جمله مقالات ارائه شده در این شماره از نشریه است.

وی ، گونه‌شناسی روایات ابان بن تغلب در جوامع روایی اهل تسنن تا سدۀ پنجم هجری، رویکردها و روش‌های نقد حدیث در الزامات و تتبع دارقطنی از نظر براون، تحلیل و بررسی غلوِ ابوسمینه؛ از راویان احادیث مهدوی و اعتبار یا بی اعتباری روایاتش، چیستی، گونه‌شناسی و کارکرد شرح صدر در روایات، اعتبارسنجی حدیث کساء (به روایت حضرت فاطمه زهرا) و تعدیل شخصیت رجالی معلی بن خنیس را از دیگر عناوین ارائه شده در این شماره از نشریه عنوان کرد و افزود: این مجله پژوهندگان را جهت ارسال مقالات ارزشمند خود برای شماره های بعد فرامی خواند.

حدیث پژوهی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام WWW.ISC.gov.ir و در بانک اطلاعات نشریات کشور: WWW.magiran.com  و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی WWW.SID.ir نمایه می‌شود.

این مجله به آدرس http://s-hadith.kashanu.ac.ir/index.php?&slct_pg_id=38&sid=1&slc_lang=fa قابل دسترس همگان است.

کلید واژه ها: مجله حدیث پژوهی دانشگاه کاشان مجله علمی پژوهشی