کسب مقام نایب قهرمانی دانشجوی دختر دانشگاه کاشان در المپیاد فرهنگی ورزشی شاهد و ایثارگر

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۸ کد : ۲۰۴۷۳ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی  دانشگاه کاشان گفت: خانم زرگری در سومین دوره مسابقات المپیاد شاهد و ایثارگر  مقام نایب قهرمانی این دوره مسابقات را کسب کرد.
محمد رمضانی علوی افزود: این دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه کاشان در ماده پرتاب وزنه در 9/48 متر توانست در این دوره از مسابقات مقام دوم را کسب نماید.

وی خاطر نشان کرد: این دانشجو نیز در تیرماه و در المپیاد قهرمانی دانشجویان سراسر کشور به عنوان بزرگترین رویداد ورزشی دانشجویی کشور توانسته بود مقام اول المپیاد را در ماده پرتاب دیسک به خود اختصاص دهد.
مدیریت این مقام قهرمانی را به خانواده بزرگ دانشگاه بویژه دانشجویان تبریک گفت و از زحمات خانم اخوان دفتر نهاد مقام معظم رهبری سرپرست تیم اعزامی  تشکر و قدردانی نمود.

سومین دوره المپیاد فرهنگی- ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های سراسر کشور در دو بخش پسران و دختران به میزبانی دانشگاه‌ صنعتی و دانشگاه اصفهان برگزار شد.

.

کلید واژه ها: المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه کاشان تربیت بدنی مسابقات المپیاد شاهد و ایثارگر