ماه محرم یادآور بزرگترین حماسه‌ی انسان علیه ظلم‌ستیزی و تلاش برای آزادگی است

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۵ کد : ۲۰۴۰۳ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

بسمه تعالی

حسین علیه‌السلام عاشورا را آفرید و عاشورا حسینیان را و اینک نوایی آشنا به گوش می‌رسد:
باز این چه شورش است که در خلق عالم است                               باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است

ماه محرم یادآور بزرگترین حماسه‌ی انسان علیه ظلم‌ستیزی و تلاش برای آزادگی است، حماسه‌ی انسان‌های راست‌قامت و  پاک‎دلی که عاشقانه وصل الهی را لبیک گفتند و در راه دین و عقیده از جان گذشتند. اسوه‌های عشق و آزادگی که نام و یادشان و خاطره ایستادگی و مقاومت‌شان در تاریخ ثبت و جاودانه شد و برای همیشه و همه جا سرلوحه‌ی زنده‌دلان و نیک سیرتان عالم قرا گرفته و خواهد گرفت.
ماه عزای حسینی، ماه فداکاری و گذشت، ماه انتشار امر به معروف و نهی از منکر است، ماهی که باید در دانشگاه بزرگ کربلا و عاشورای حسینی درس‌  زندگی را آموخت و مشق ایثار و بصیرت کرد و واقعیت اسلام را درک کرد. با تکریم و نگه‌داشتن ماه عزای حسین علیه‌السلام است که می‌شود جرعه نوش معارف ناب اسلامی شد و به درک صحیحی از زمانه رسید.
اینجانب فرارسیدن ایام غم‌بار و حزن‌انگیز محرم‌الحرام، ماه شهادت مظلومانه سید و سالار آزادگان جهان، حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفایش را به ساحت منجی عالم بشریت امام زمان (عج الله)  بویژه خانواده گرامی دانشگاه کاشان تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم.

دکتر عباس کتابی

رییس دانشگاه کاشان