برگزاری آزمون استخدامی فولاد امیرکبیر در دانشگاه کاشان

۱۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۸ کد : ۲۰۳۳۵ اخبار دانشگاه

آزمون استخدامی فولاد امیرکبیر کاشان، روز جمعه 17 تیرماه در دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه کاشان به ثبت نام اولیه دو هزار و 500 داوطلب در این آزمون اشاره کرد و افزود:  از این تعداد 850 نفر در مرحله اول موفق به ثبت نام اولیه و کد رهگیری شدند که پس از بررسی مدارک بارگذاری شده در آزمون روز جمعه 17 تیرماه در 12 کد رشته با یکدیگر به رقابت پرداختند.

دکتر سیداحمدرضا افسری افزود: برگزیدگان آزمون کتبی به تعداد سه برابر ظرفیت اعلامی وارد مرحله مصاحبه و مهارت سنجی خواهند شد.

وی خاطر نشان کرد: کلیه مراحل ازمون استخدامی اعم از طراحی سایت ویژه ثبت نام، طراحی دفترچه راهنما، طراحی دفترچه سوالات و تصحیح اوراق و آزمون مصاحبه و مهارت سنجی توسط دانشگاه کاشان انجام می پذیرد.

28 تیرماه نتایج آزمون کتبی اعلام و اول تا 13 مرداد ماه نیزمراحل مصاحبه ارزیابی  وآزمون های مهارتی انجام خواهد شد.

کلید واژه ها: فولاد امیرکبیر آزمون استخدامی دانشگاه کاشان