قرار گرفتن دانشگاه کاشان در لیست دانشگاه‌های معتبر و مورد تایید وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی کشور عراق

۱۷ تیر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۵ کد : ۲۰۳۲۵ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

متاسفانه در دوره مدیریت قبلی دانشگاه و از سال ۱۳۹۵ دانشگاه کاشان  در لیست سیاه وزارت علوم کشور عراق قرار گرفته و مدارک دانش اموختگان دانشگاه کاشان مورد تایید وزارت علوم کشور عراق نبود. با پیگیری‌های مستمر مدیریت دانشگاه در دوره جدید و تلاش‌های رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق، دانشگاه کاشان در فهرست دانشگاه‌های معتبر و مورد تایید وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی عراق قرار گرفت.
مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه کاشان گفت:  موفقیت دانشگاه در قرار گرفتن در فهرست دانشگاه‌های معتبر و مورد تایید کشور عراق زمینه جذب دانشجو از این کشور و انجام مبادلات علمی با آن را تسهیل و هموار خواهد نمود.
دکتر علیرضا جوادی تبادلات علمی و انجام طرح های تحقیقاتی مشترک را از دیگر موارد قرارگرفتن در فهرست دانشگاه عراق عنوان کرد و افزود: انجام کارهای تحقیقاتی و علمی در زمینه‌های مختلف با محققان دانشگاه‌های عراقی در برنامه دانشگاه قرار دارد.
لازم به ذکر است 45 دانشگاه ایران در لیست دانشگاه‌های معتبر و مورد تایید وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی کشور عراق قرار دارد.

کلید واژه ها: دانشگاه عراق عراق دانشگاه کاشان ارتباطات بین الملل