رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت سالروز شهادت دکتر چمران عنوان کرد؛

اساتید بسیجی به عنوان پرچم‌داران فرهنگ و تفکر انقلابی در دانشگاه‌ها، می‌توانند با تکیه بر ولایت محوری چمران‌گونه راهگشای پیشرفت نظام اسلامی باشند

۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۸ کد : ۲۰۲۵۰ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

بسمه تعالی

حضرت امام خمینی(ره): «شهید دکتر مصطفی چمران با عزّت و عظمت و با تعهّد به اسلام جان خودش را فدا کرد.»

آخرین روز بهار، یادآور شهادت بزرگمردی از تبار تعهد، بصیرت و عرفان، «شهید دکتر مصطفی چمران» است که به یاد ایشان، به عنوان روز بسیج اساتید نامگذاری شده است. این نامگذاری، مبین این حقیقت است که «اساتید بسیجی» به عنوان پرچم‌داران فرهنگ و تفکر انقلابی در دانشگاه‌ها، می‌توانند با تکیه بر ولایت محوری و بصیرت انقلابی، چمران‌گونه به مسئولیت‌های اجتماعی، انسانی و اخلاقی خود عمل کرده، با تربیت شایسته‌ی نسل‌های آینده‌ساز و ایجاد زمینه مناسب تقویت دانش بومی، راهگشای پیشرفت نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف باشند.

شخصیتی که روح بزرگش را میتوان در دعاهای بلند و عمیق او یافت:

"خدایا هدایتم کن، زیرا می دانم که گمراهی چه بلای خطرناکی است.

خدایا هدایتم کن که ظلم نکنم، زیرا می دانم ظلم چه گناه نابخشودنی است.

خدایا ارشادم کن که بی انصافی نکنم زیرا کسی که انصاف ندارد، شرف ندارد.

خدایا راهنمایم باش تا حق کسی را ضایع نکنم که بی احترامی به یک انسان همانا کیفر خدای بزرگ است. خدایا مرا از بلای غرور و خودخواهی نجات ده تا حقایق وجود را ببینم وجمال زیبای ترا مشاهده کنم."

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دانشمند مؤمن و انقلابی، استاد بسیجی، شهید دکتر مصطفی چمران، که مخلصانه و متعهّدانه در خدمت اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی مجاهدت کرد، فرا رسیدن روز بسیج اساتید را به تمامی بسیجیان عزیز، به ویژه اساتید بسیجی دانشگاه کاشان تبریک و تهنیت عرض میکنم و توفیق روزافزون این عزیزان را درسایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) در پاسداری و صیانت از ایران اسلامی عزیز آرزومندم.

دکتر عباس کتابی

ریاست دانشگاه کاشان