دانشگاه کاشان قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۶ کشور شد

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۲ کد : ۲۰۲۴۴ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۶ کشور شد.

محمد رمضانی علوی افزود: در این دوره از مسابقات که با حضور تیم های  دانشگاه های سراسری منطقه ۶ کشور برگزار شد تیم دانشگاه کاشان با درخشش بازیکنان تیم آقایان عباس آرامی، علیرضا قربانی توانست مقام‌ نخست مسابقات رو کسب نماید و نماینده منطقه ۶ کشور در مسابقات المپیاد دانشجویی تبریز باشد.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان مقام دوم مسابقات رو کسب نمود و دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه اصفهان مشترکا در جایگاه سوم مسابقات قرار گرفتند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان عباس آرامی، علیرضا قربانی، امیر محمد عبداللهی  و سجاد نعمتی را  از بازیکنان این تیم عنوان کرد و افزود: محمودرضا مقامی سرمربی این تیم را بر عهده داشتند.

لازم به ذکر است تیم دانشگاه کاشان در مسابقات المپیاد تبریز نماینده منطقه ۶ کشور خواهد بود که در سه ماده تیمی انفرادی و دوبل حضور خواهد داشت.

کلید واژه ها: تربیت بدنی دانشگاه کاشان مسابقات تنیس روی میز المپیاد ورزشی دانشجویان