کسب مقام دوم تیم والیبال دختران دانشجوی دانشگاه کاشان در مسابقات دانشگاه‌های منطقه ۶ ورزش کشور

۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۵ کد : ۲۰۱۹۳ اخبار دانشگاه

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه کاشان  گفت: تیم والیبال دختران دانشجوی دانشگاه کاشان در مسابقات دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۶ ورزش کشور (مقدماتی المپیاد دانشجویی کشور) مقام دوم را کسب کرد.

محمد رمضانی علوی افزود: تیم والیبال دختران دانشگاه در این مسابقات در مقابل تیم دانشگاه اصفهان با ستارگانش، دانشگاه شهرکرد و دانشگاه اشرفی اصفهانی به پیروزی رسید.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت های دانشگاه اصفهان به عنوان مرکز استان در رشته تربیت بدنی و زیر ساخت ها و حضور ستارگان ذوب آهن در این تیم، تیم دختران دانشگاه کاشان توانست این تیم را با نتیجه دو بر صفر شکست دهد.

مدیر تربیت بدنی افزود: این پیروزی در مقابل تیم پر مهره دانشگاه اصفهان در صورتی رخ داد که دانشگاه کاشان دو بازیکن ملی پوش و سوپرلیگی خود را به دلیل آسیب دیدگی در اختیار نداشت.

مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه ۶ ورزش کشور (دختران - پسران) از تاریخ ۱۸ اردیبهشت لغایت ۱۳ خرداد ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه اصفهان ادامه داشت.

کلید واژه ها: مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه ۶ ورزش کشور دانشگاه کاشان تیم والیبال مسابقات والیبال دانشجویی