قهرمانی تیم کشتی آزاد دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقات دانشگاه‌های منطقه ۶ ورزش کشور

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۹ کد : ۲۰۱۸۱ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: تیم کشتی آزاد دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقات دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۶ ورزش کشور (مقدماتی المپیاد دانشجویی کشور) قهرمان شد.

محمد رمضانی علوی افزود: مسابقات کشتی آزاد و فرنگی منطقه شش کشوری و انتخابی المپیاد ورزشی دانشجویان کشور در تاریخ سیزدهم خرداد ماه جاری در شهر اصفهان با حضور تیم‌های دانشگاه اصفهان دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه کاشان دانشگاه یزد و دانشگاه شهرکرد برگزار شد، که در پایان تیم کاشان در رشته کشتی آزاد با ۷۰ امتیاز به مقام قهرمانی مسابقات دست یافت.

وی خاطر نشان کرد: در پایان تیم کشتی دانشگاه کاشان موفق به کسب سه سهمیه المپیاد دانشجویان و سه مدال طلا توسط آقایان مهدی سالاروند، حیدرعلی اشراقی، علی شیروانی و مدال برنز توسط اقای امیرحسین ارباب و مقام چهارم محمد رفیعی شد.

آقایان محمد رجبی مربیگری و محمد ناظمی سرپرستی این تیم را بر عهده داشتند.

مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه ۶ ورزش کشور (دختران - پسران) از تاریخ ۱۸ اردیبهشت لغایت ۱۳ خرداد ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه اصفهان ادامه داشت.

کلید واژه ها: مسابقات کشتی دانشگاه کاشان مسابقات منطقه شش کشور