کسب رتبه دوم پایان‌نامه دانش آموخته دانشگاه کاشان در سومین جشنواره ملی پایان‌نامه‌‎های تحصیلات تکمیلی

۱۴ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۲ کد : ۲۰۱۷۲ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

پایان‌نامه مریم عسگریان بیدگلی دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان در  سومین جشنواره ملی پایان نامه‌‎های تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی حائز رتبه دوم شد.
این پایان‌نامه با عنوان "بررسی نقش تربیت اخلاقی در رعایت حجاب دانشجویان دختر دانشگاه کاشان" که دکتر زینب سادات اطهری استاد راهنما و دکتر حسین ستار استاد مشاور این پایان را بر عهده داشتند، رتبه دوم جشنواره را در محور علوم اجتماعی کسب کرد.
سومین جشنواره ملی پایان‌نامه‌‎های تحصیلات تکمیلی با هدف توجه و اهتمام بیشتر دانشگاهیان نسبت به شناخت مسائل و آسیب‌های اجتماعی با محوریت امنیت اخلاقی، تشویق دانشجویان به انجام پژوهش پیرامون مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه و دانشگاه و  بهره‌گیری از نتایج پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی به منظور کمک به ارتقا امنیت اخلاقی و جهت‌دهی کاربردی به پایان‌نامه‌های بعدی  با همکاری سازمان امور اجتماعی کشور در دانشگاه یزد برگزار شد.
 سومین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی سه شنبه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۱  در دانشگاه یزد پایان یافت.

لازم به ذکر است مریم عسگریان بیدگلی در رشته علوم تربیتی گرایش برنامه‌ریزی درسی کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان دانش آموخته شده اند.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: جشنواره ملی پایان‌نامه‌‎های تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان پایان نامه برتر