مقاله کارمند دانشگاه کاشان در کنگره امر به معروف و نهی از منکر برگزیده شد

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۸ کد : ۲۰۱۶۴ اخبار دانشگاه

مقاله خانم آسیه نژاد با عنوان "نقش رسانه و فضای مجازی در کاهش آسیب های اجتماعی دانشجویان با رویکرد امر به معروف و نهی از منکر" در کنگره ملی امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان مقاله برتر پذیرفته شد.

نخستین کنگره ملی امر به معروف و نهی از منکر با هدف جریان سازی و ایجاد یک نهضت اجتماعی فراگیر در احیای فریضه امر به‌ معروف و نهی از منکر در جامعه امروز با محورهای ملل، ادیان و مذاهب، خانواده و سبک زندگی، تولید و اقتصاد، قوانین، روش‌ها و آسیب‌ها، گفتمان سازی، مطالبه گری و جریان سازی موثر، سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی، آموزش، پرورش، بهداشت و درمان، همه گیری و بحران‌ها و فرهنگ، هنر، رسانه و فضای مجازی برگزار شد.

در این کنگره، از ۸۳ مقاله ارسالی، ۴۰ مقاله پذیرفته شده که ۱۸مقاله به صورت سخنرانی و ۲۲ مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

نخستین کنگره ملی امر به معروف و نهی از منکر با رویکرد پژوهش های کاربردی از 10 تا 11 خرداد در دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه دارد.

کلید واژه ها: امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه کاشان کنگره ملی مقالات برتر