برگزیدگان هشتمین جشنواره رویش دانشگاهی در دانشگاه کاشان

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۵ کد : ۲۰۱۵۹ اخبار دانشگاه

مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان گفت: هشتمین جشنواره رویش دانشگاهی در دانشگاه کاشان توسط واحد کانونهای فرهنگی، هنری و مذهبی برگزار و نفرات برگزیده مشخص گردیدند.

علیرضا پوران افزود: در این دوره از جشنواره با همکاری اساتید ارجمند دانشگاه بویژه در زمینه بخشهای ادبی  و هنری،  با وجود محدودیتهای ناشی از مجازی بودن فعالیتها، در مجموع بیش از 40 دانشجو با ارسال آثار خود در قالب 19 بخش مختلف به رقابت پرداختند.

علیرضا پوران با بیان اینکه  57 اثر در زمینه های ادبی، صنایع دستی، هنرهای تجسمی، عکس، فیلم کوتاه، دکلمه خوانی و گویندگی، تئاتر و ایده پردازی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، افزود: در پایان پس از داوری آثار ارسالی توسط جمعی از اساتید ارجمند در زمینه های مختلف، نفرات برگزیده  انتخاب شدند.

شایان ذکر است نفرات برتر مطابق با سهمیه های اعلامی جهت شرکت در نهمین جشنواره ملی رویش معرفی می گردند.

اسامی نفرات برگزیده هشتمین جشنواره رویش دانشگاهی به شرح ذیل می باشد.ضمن عرض تبریک برای همه این عزیزان آرزوی موفقیت می نماییم.

کلید واژه ها: جشنواره رویش دانشگاه کاشان کانون های فرهنگی هنری