موفقیت تیم دوومیدانی دختران دانشگاه

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۰ کد : ۲۰۱۵۷ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از موفقیت تیم دوومیدانی دختران این دانشگاه و کسب مقام دوم تیمی مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه ۶ ورزش کشور خبر داد.

محمد رمضانی گفت: در این دوره مسابقات زینب عباس‌زاده  از دانشگاه کاشان در دو ۶۰ متر با مانع و دو ۶۰ متر سرعت به عنوان سرعتی ترین ورزشکار مسابقات انتخاب شد.

وی افزود: نجمه زرگری در رشته پرتاب دیسک اول و در پرتاب وزنه دوم و همچنین قدسیه رحمت پناه مقام اول رشته پنجگانه را کسب کرد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، همچنین به کسب مقام دوم هانیه نجفی در رشته پرش ارتفاع اشاره کرد و اظهار داشت: در این دوره مسابقات مریم حبیبی نیز به مقام سوم ۶۰ متر سرعت و ۴۰۰ متر نائل شد.
مدیر تربیت بدنی این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه کاشان بویژه دانشجویان دانشگاه تبریک گفت.

مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه ۶ ورزش کشور (دختران - پسران) از تاریخ ۱۸ اردیبهشت لغایت ۱۳ خرداد ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه اصفهان ادامه دارد.

کلید واژه ها: دوومیدانی دانشگاه کاشان تربیت بدنی مسابقات ورزشی المپیاد ورزشی دانشجویان