دانشجوی دکترای مهندسی معدن دانشگاه کاشان جایزه البرز ۱۴۰۱ را دریافت کرد

۰۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۳ کد : ۲۰۱۳۲ اخبار دانشگاه

"فاطمه کاظمی" دانشجوی مقطع دکتری رشته مهندسی معدن، گرایش فرآوری مواد معدنی، موفق به دریافت جایزه البرز 1401 از سوی بنیاد فرهنگی البرز شد.

در جایزه البرز 1401 حدود 60 نخبه (5 دانشمند، 5 مخترع و 50 دانشجو و طلبه) از سراسر کشور به عنوان افراد برگزیده معرفی شدند.

در این رویداد فاطمه کاظمی دانشجوی دکترای مهندسی معدن دانشگاه کاشان به عنوان یکی از نخبگان برتر علمی کشور برگزیده شدند.

لازم بذکر است بنیاد فرهنگی البرز در سال 1342 شمسی با هدف کمک به اشاعه فرهنگ ترویج و توسعه علم در کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان با استعداد ایرانی، از طریق اعطای جایزه البرز به همت مردی خیراندیش و نیک سیرت، مرحوم حسینعلی البرز تاسیس و وقف گردیده است که طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده است.

کلید واژه ها: جایزه البرز دانشگاه کاشان گروه مهندسی معدن نخبگان برتر علمی کشور