کسب مقام اول تیم کاراته دانشجویان دختر دانشگاه کاشان در رده تیمی منطقه ۶ دانشگاه های کشور

۰۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۱:۰۰ کد : ۲۰۱۳۰ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: تیم کاراته دانشجویان دختر  این دانشگاه  در رده تیمی منطقه 6 دانشگاه های کشور اول شدند.

محمد رمضانی افزود:  در این دوره مسابقات حنانه حسن پور ، یاسمن مصری پور و آناهید ایزدی در رده تیمی اول شدند.

وی خاطر نشان کرد: همچنین در این دوره مسابقات  محدثه سالمان زاده دوم کمیته ، حنانه حسن پور سوم کاتای انفرادی و
یاسمن مصری پور اول کاتای انفرادی رده‌ی رنگی را کسب کردند.

وی هدف از برگزاری این رویداد را کسب سهمیه المپیاد ورزشی کشور که تابستان امسال به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می‌شود، دانست و گفت: مقام اول این رقابت‌ها، کسب سهمیه حضور در پانزدهمین المپیاد ورزشی کشور را کسب می‌کنند.

مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه ۶ ورزش کشور (دختران - پسران) از تاریخ ۱۸ اردیبهشت لغایت ۱۳ خرداد ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه اصفهان ادامه دارد.

کلید واژه ها: کاراته دانشگاه کاشان مسابقات ورزشی مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه ۶ ورزش کشور