سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر، نقطه عطفی است که با مدد الهی و با صلابت فرزندان قهرمان این مرز و بوم محقق شد

۰۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۵۲ کد : ۲۰۱۲۳ اخبار دانشگاه

و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم

تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی سرشار از رویدادهایی است که می‌توان هر یک را به عنوان تابلویی پُرافتخار به تماشا نشست. در این میان، سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر، نقطه عطفی است که با مدد الهی و با صلابت و فداکاری فرزندان قهرمان این مرز و بوم محقق شد.
اگر چه سال‌ها از آن روز ماندگار می‌گذرد اما هنوز هم کتاب عظیم حماسه‌های مردمی‌ آن پیش روی‌مان باز است که هر بار ترجمانی نو می‌طلبد. روایت چنین حماسه‌های عظیمی است که مفاهیم والای مجاهدت، مقاومت، ایثار و شهادت را همچون میراثی ارزشمند در اختیار نسل جوان می‌گذارد تا به تأسی از خون‌های بر زمین ریخته‌ی شهدا، پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده و همواره از ارزش‌های آن دفاع کنند.
روابط عمومی دانشگاه کاشان ضمن تبریک و تهنیت سالروز این پیروزی بزرگ به فاتحان خرمشهر، خصوصا خانواده معظم شهدا، رزمندگان و ایثارگران، توفیق همگان را در مسیر معرفی و پاسداشت این تابلوی پُرافتخار ایران اسلامی عزیز، در سایه‌ی رهبری هوشمندانه‌ی مقام معظم رهبری(دامت برکاته) از خداوند سبحان مسئلت می‌نمائیم.

روابط عمومی دانشگاه کاشان

کلید واژه ها: سالروز فتح خرمشهر دانشگاه کاشان پیام تبریک روابط عمومی