تجلیل و ادای احترام به شهدای سوم خرداد و گرامی داشت سالروز تولد شهید باغمیرانی

۰۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۶ کد : ۲۰۱۱۹ اخبار دانشگاه

به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، رئیس دانشگاه کاشان به همراه معاونان و جمعی از همکاران دانشگاه با حضور در گلزار شهدای دارالسلام به شهدای سوم خرداد ادای احترام و  سالروز تولد شهید حاج حسین باغمیرانی ابوی همکار محترم دانشگاه را گرامی داشتند.

در این مراسم که با همکاری بسیج کارکنان دانشگاه کاشان برگزار شد، دانشگاهیان دانشگاه کاشان با نثار گل و عطر افشانی همراه با قرائت زیارت پرفیض عاشورا، یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند و با آرمان های والای شهدا تجدید میثاق کردند.

شهید حاج حسین باغمیرانی در عملیات پیروزمند کربلای پنج 65/12/12 به درجه رفیع شهادت نائل گردید.

فرازی از وصیت نامه شهید:

ای کسانیکه از این مکان می گذرید بروید اسلام را مطالعه کنید وقتی شناخت پیدا کردید برای دفاع به پاخیزید و به گفته ولایت فقیه زمانتان، مال و جان را فدای اسلام کنید.

کلید واژه ها: سالروز فتح خرمشهر دانشگاه کاشان