اسکان حدود ۱۵۰۰ دانشجو در سراهای دانشجویی دانشگاه کاشان

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۸ کد : ۲۰۰۷۰ اخبار دانشگاه

مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: بیش از یک هزار و پانصد دانشجو در سراهای دانشجویی این دانشگاه در حال حاضر اسکان دارند.

دکتر مهرداد مرادی با اشاره به شعار امسال هفته خوابگاه به "خوابگاه‌های دانشجویی، مشارکت اجتماعی، سلامت جمعی"، افزود: ارتقای کیفیت زندگی خوابگاهی، توجه به سلامت جسمی و روحی دانشجویان ساکن خوابگاه ها از مهمترین اهداف هفته خوابگاه ها است.

وی برگزاری اردوهای تفریحی، برگزاری مسابقات ورزشی برای دانشجویان خواهر و برادر، کاشان‌گشت، مسابقه نجات تخم مرغ، مشاوره و معاینه رایگان دانشجویان را از جمله برنامه‌های این هفته عنوان کرد و اظهار داشت: رویکرد ما در برگزاری برنامه های هفته خوابگاه ها، بهره مندی از مشارکت جمعی و ایجاد حس صمیمیت در بین دانشجویان است.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان به تعمیر و تجهیز خوابگاه ها برای تامین رفاه هرچه بیشتر اسکان دانشجویان در سراهای دانشجویی اشاره کرد و افزود: حدود یکصد یخچال، 50 دستگاه کولر، 3 دستگاه ال سی دی به مجموعه خوابگاه های این دانشگاه افزوده شده و همچنین برخی بلوک های خوابگاهی رنگ آمیزی، پنجره دوجداره، پرده  و توری نصب شده است.

دکتر مرادی افزود: در دانشگاه کاشان 16 بلوک خوابگاهی برای اسکان دانشجویان وجود دارد.

کلید واژه ها: سراهای دانشجویی هفته خوابگاه ها دانشگاه کاشان مدیر امور دانشجویی