اخذ مجوز سه رشته تحصیلی در دانشگاه کاشان

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۰ کد : ۲۰۰۶۷ اخبار دانشگاه

مدیر مطالعات راهبردی، برنامه و بودجه دانشگاه کاشان گفت: شورای گسترش آموزش عالی با  ایجاد سه رشته تحصیلی در این دانشگاه موافقت کرد.

دکتر مهدی محمدزاده، شیمی کاربردی در دوره کارشناسی ارشد، و علوم و مهندسی محیط زیست در مقطع کارشناسی را از رشته های مورد موافقت شورای گسترش آموزش عالی برای این دانشگاه عنوان کرد و افزود: همچنین شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد رشته مهندسی عمران گرایش مهندسی و مدیریت منابع  در این دانشگاه موافقت و در مرحله صدور مجوز است که برای سال تحصیلی آینده دانشجو در این رشته ها پذیرفته خواهد شد.

مدیر مطالعات راهبردی، برنامه و بودجه دانشگاه کاشان افزود: با ایجاد این رشته ها، تعداد کل رشته های دانشگاه کاشان به 215 رشته گرایش (53 کارشناسی، 115 کارشناسی ارشد و 47 دوره دکترا) افزوده می شود.

کلید واژه ها: رشته های تحصیلی دانشگاه کاشان