به مناسبت گرامیداشت روز جهانی قدس انجام شد؛

مزین شدن سالن های دانشگاه کاشان به نام شهدا

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۳ کد : ۲۰۰۳۱ اخبار دانشگاه

مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه کاشان گفت: به مناسبت گرامیداشت روز جهانی قدس، چند سالن این دانشگاه به نام و یاد شهدا مزین شد.

دکتر زین العابدین خدمتی هدف از این اقدام را زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا عنوان کرد و افزود: سالن کنفرانس دفتر ریاست این دانشگاه به نام  سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مزین و نامگذاری شد.

وی خاطر نشان کرد: به منظور پاسداشت شهدا، همچنین سالن آمفی تئاتر پژوهشکده انرژی این دانشگاه به نام شهید "محسن فخری زاده" و کلاس 14 دانشکده علوم نیز به یاد شهید "علی محمدی" تغییر نام داد.

مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه کاشان افزود: به همین منظور استودیو نادر  نیز به یاد پژوهشگر انقلابی دکتر "نادر طالب زاده"  در دانشگاه کاشان نامگذاری و به زودی این استودیو در این دانشگاه راه اندازی می شود.

کلید واژه ها: سالن سردار سلیمانی دانشگاه کاشان شهدا یادبود شهدا