پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت روز تشکیل سپاه پاسداران

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۸ کد : ۱۹۹۷۰ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

«اگر سپاه نبود، کشور هم نبود.»
حضرت امام خمینی رحمه‌الله علیه

دوم اردیبهشت ماه، یادآور صدور فرمان حضرت امام خمینی رحمه‌الله برای تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است؛ نهادی که طی چهار دهه گذشته، همواره نگهبان نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و اعضای آن، بار‌ها از جان خود برای حفظ انقلاب و آبروی ملت گذشته‌اند.
پاسداران شجاع و جان بر کفی که در دوران دفاع مقدس با تکیه بر توان دفاعی خود، نقش پررنگی در بیرون راندن دشمن از خاک این مرز و بوم داشتند و در دهه‌های اخیر نیز در کنار وفای به‌عهد خود با مردم برای خدمت صادقانه در عرصه جهاد و سازندگی کشور، با صدور پیام آزادگی و آزادمردی برآمده از بطن انقلاب اسلامی به دیگر ملت‌های آزادی‌خواه، در نبرد با دشمنان اسلام، انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی خود را فدای ملت کردند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان عالی مقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ویژه سرباز دلاور اسلام، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به همه پاسداران جان برکف و خانواده‌های معزز ایشان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

دکتر عباس کتابی

رییس دانشگاه کاشان