کسب رتبه ۸ دانشگاه کاشان در نظام رتبه‌بندی سایماگو ۲۰۲۲ در میان دانشگاه‌های جامع کشور

۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۱ کد : ۱۹۹۴۷ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان از قرار گرفتن دانشگاه کاشان در نظام رتبه‌بندی سایماگو 2022 در جایگاه 663 جهانی و 8 ام در میان دانشگاه‌های جامع کشور خبر داد.

دکتر مهدی شبانی افزود: دانشگاه کاشان در این نظام رتبه بندی در سال 2022 با 83 پله صعود نسبت به سال 2021 در جایگاه 663 جهانی قرار گرفته است؛ همچنین در رتبه کشوری نیز یک پله ارتقا داشته است.
وی خاطر نشان کرد: مهمترین شاخص‌های اندازه‌گیری این نظام رتبه‌بندی، میزان پژوهش‌های اساتید و دانشجویان دانشگاه،  ارتباط پژوهشی  با مؤسسات صنعتی و همکاری‌های بین‌المللی است.

در رتبه‌بندی سایماگو۲۰۲۲، تعداد ۴۳۶۴ دانشگاه از سراسر جهان و از ایران تعداد ۱۵۴ دانشگاه حضور داشتند.
نظام رتبه‌بندی سایماگو (SCImago) توسط گروه پژوهشی به همین نام در دانشگاه گرانادا در اسپانیا انجام می‌شود که دانشگاه ها را بر اساس تعداد مقالات علمی منتشره در بانک اطلاعاتی اسکوپوس  ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: نظام رتبه بندی سایماگو دانشگاه کاشان افتخارات و دستاوردهای دانشگاه