افزایش تخصیص۱۰۴ درصدی بودجه دانشگاه کاشان در سال ۱۴۰۰

۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۵ کد : ۱۹۹۲۱ اخبار دانشگاه

مدیر مطالعات راهبردی، برنامه و بودجه دانشگاه کاشان از افزایش 104 درصدی تخصیص بودجه این دانشگاه در سال 1400خبر داد.

دکتر مهدی محمدزاده افزود: با پیگیری های انجام شده توسط کارشناسان و مدیریت دانشگاه و مکاتبات متعدد انجام شده، خوشبختانه بودجه 1400 دانشگاه  104 درصد افزایش داشته که طی دهه اخیر این میزان دریافت تخصیص بودجه بی سابقه بوده است.

وی میزان بودجه سال 1400 دانشگاه کاشان را 1/743/574  میلیون ریال معادل (بالغ بر 174 میلیارد تومان) عنوان کرد و اظهار داشت: ردیف های بودجه توابع دانشگاه نیز در سال 1400 به طور کامل اختصاص داده شده است.

وی خاطر نشان کرد: در همین راستا بابت پروژه های 50 درصدی نیز مبلغ هشت میلیارد ریال برای مدیریت سبز و تکمیل آزمایشگاههای بیوتکنولوژی به صورت اوراق قرضه جذب گردیده است.

مدیر مطالعات راهبردی، برنامه و بودجه دانشگاه کاشان افزود: متاسفانه از مدیریت قبلی بدهی زیادی بجامانده بود که با عنایت به رشد حاصل شده، بخشی از مطالبات و معوقات هیات علمی و یاوران علمی دانشگاه مربوط به سال های 1398 و 1399 و 1400 پرداخت شده است.

کلید واژه ها: بودجه اعتبارات دانشگاه کاشان