سرای نوآوری و کارآفرینی در دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های دانشگاه کاشان ایجاد می‌شود

۱۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۳ کد : ۱۹۹۱۵ اخبار دانشگاه

ایجاد سرای نوآوری و کارآفرینی در دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان از ایجاد سرای نوآوری و کارآفرینی در دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های این دانشگاه خبر داد.

دکتر سید محمدباقر قریشی افزود: در راستای ابتکارات راهبردی دانشگاه کاشان و به منظور ایجاد بستر لازم برای شکوفائی ایده های دانشجویان و آماده سازی آنها به جهت ایجاد محصول، خدمات و نوآوری در روشها و هر آنچه که موجب ایجاد کسب و کار جدید برای آنان با همکاری اعضای هیئت علمی و در قالب فعالیتهای فردی یا گروهی گردد، سرای نوآوری و کارآفرینی در دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها ایجاد می شود.

وی خاطر نشان کرد: این سراها در حوزه‌های مختلف دانش‌بنیان به‌منظور حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ و اخلاق نوآوری و تجاری سازی در دانشگاه  کاشان و همچنین بهره‌گیری از توانمندی و خلاقیت دانشجویان در تحقق روحیه نوآوری و کارآفرینی و تجاری سازی در فضای پرنشاط علمی دانشجویی به فعالیت می پردازند.

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان با بیان اینکه بدین منظور اولین سرا با پیگیری دانشکده فیزیک و معاونت فناوری، نوآوری و اقتصادی در این دانشکده راه‌اندازی گردید، اظهار داشت: از هفته آینده دانشجویان صاحب ایده و یا تیم‌های دانشجویی تحت سرپرستی اعضای هیات علمی می‌توانند در این سرا پس از ارزیابی مشغول بکار شوند.

دکتر قریشی با اشاره به اینکه تیم‌های مستقر از حمایت‌‌های مالی معاونت و خیرین و حمایت‌های معنوی نظیر آموزش‌های کارآفرینی و مهارت‌های تخصصی و همچنین امکانات رفاهی و آزمایشگاهی برخوردار هستند، خاطر نشان کرد: تیم‌ها پس از ارزیابی نهایی می توانند وارد مرکز تجاری‌سازی و یا مرکز رشد دانشگاه شوند.

دانشجویان عزیز جهت دریافت فرم و کسب اطلاعات بیشتر به سایت مرکز کارآفرینی مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: معاونت نوآوری و اقتصادی نوآوری کارآفرینی مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان