از سرگیری فعالیت‌های آموزشی حضوری دانشگاه کاشان

۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۹ کد : ۱۹۹۰۴ اخبار دانشگاه
از سرگیری فعالیت‌های آموزشی حضوری دانشگاه کاشان

رئیس دانشگاه کاشان از فعالیتهای آموزشی حضوری دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد و دکترا این دانشگاه از ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ خبر داد.
دکتر عباس کتابی از آمادگی دانشگاه کاشان برای حضور دانشجویان خبر داد و افزود: از ۲۷ فروردین ماه امسال همچنین کلیه کلاس‌های آموزشی دوره های کارشناسی سال ۹۸ و قبل از آن به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
وی با اشاره  به مصوبه ستاد کرونا که  دانشگاه‌ها و مدارس باید به صورت حضوری بعد از تعطیلات فعالیت خود را ادامه دهند و اینکه اصل نشاط و شور دانشگاه به حضور دانشجویان است، اظهار داشت: در ایام تعطیلات طی برگزاری چندین جلسه، تصمیم گرفته شد تا با برنامه‌ریزی منظم، شرایط را برای نحوه حضور هر چه بهتر دانشجویان فراهم کنیم.
دکتر کتابی خاطر نشان کرد: فعالیت‌های پژوهشی، آزمون جامع و جلسات دفاعیه و پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان نیز از  ۱۴ فروردین ماه امسال به صورت حضوری فعالیت خود را آغاز کرده اند.
رئیس دانشگاه کاشان  شرط ورود و حضور  دانشجویان در کلاس‌ها را تزریق دو دز واکسن عنوان کرد و اظهار داشت: در حال حاضر خوابگاهها برای اسکان دانشجویان فراهم شده است.
دکتر کتابی خاطر نشان کرد: اساتید و کارکنان دانشگاه آمادگی دارند تا آموزش حضوری  را برای کلیه دانشجویان فراهم کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان معاون آموزشی آموزش حضوری