کاشت نهال به یاد شهدای دانشگاه کاشان

۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۸ کد : ۱۹۸۵۷ اخبار دانشگاه

به مناسبت 22 اسفند سالروز بزرگداشت شهدا، با حضور رئیس دانشگاه چند اصله نهال یادبود شهدا و 23 شهید دانشجو و سه شهید گمنام دانشگاه کاشان در جوار گلزار شهدای گمنام این دانشگاه کاشته شد.

مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان افزود: درخت نماد رشد، پویایی، حرکت و تکامل است که این نماد شهدا و ایثارگران است که با گذشت از جان خود، موجب رشد و تکامل انسان‌ها شدند.
حجت الاسلام احمد شیخ زاده خاطرنشان کرد: ثمره وجودی شهدا، جانبازان و آزادگان مثل رشد و تکامل درخت در جامعه پایدار است و امیدواریم بتوانیم با زنده نگه‌داشتن آن‌ها در این ایام و روز درخت‌کاری دین خود را به آن‌ها ادا کنیم.

وی افزود: کاشت هر درخت به نام شهید یعنی شهید زنده است و مسیر او ادامه دارد و همچنین امیدوارم با این برنامه‌ها بتوانیم حیات و محیط زیست را پاس بداریم.

کلید واژه ها: درختکاری دانشگاه کاشان