پیام تبریک رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت عید سعید مبعث

۱۰ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۰:۱۲ کد : ۱۹۸۰۱ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

«اقراء باسم ربک الذی خلق»
بخوان به نام پروردگارت، خدایی که تو و همه انسان‌ها را خلق کرد، بخوان و او را به بزرگی یاد کن،
کسی که به تو خواندن را آموخت.
بیست و هفتم رجب، سالروز برگزیده شدن برترین مخلوق الهی، فخر کائنات، گل سر سبد هر دو دنیا و پیامبر عظیم‌الشان اسلام، حضرت محمد مصطفی (ص) است. یادآور بی‌نظیرترین روز در تاریخ که بشریت به برکت آن از بند ظلمانی‌ترین جهالت‌ها رهایی یافت و قدم در راه تعالی و آزادی گذاشت. در این روز بود که نور امید بر آسمان مکه تابید و از آن سرزمین مقدس، تمام جهان را فراگرفت و اسوه حسنه الهی در برابر جهانیان پدیدار شد.
بعثت روز تکوین آیه‏‌های رسالت است، روز تجلّی رحمت الهی، عید آغاز رسالت ختم نبوت، ظهور ارزش‌ها در صحنه حیات بشریت و سلام بر پیامبر رحمت، سفیر هدایت، حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) که بعثتش آغاز جلوه‌های زیبا از حکومت صالحان و بشارت مظلومان و حق‌پرستان شد وعطرش عالم‌گیر شد.
اینجانب فرارسیدن عید بزرگ مبعث را به تمام مسلمین و مومنین جهان، بویژه همکاران محترم عضو هیئت علمی، یاوران عزیز علمی و دانشجویان گرامی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و از خداوند تبارک و تعالی، آراستگی به اخلاق والای محمدی را برای همه همراه سربلندی و موفقیت مسئلت دارم.

دکتر عباس کتابی

سرپرست دانشگاه کاشان