راه‌اندازی سامانه رصد دانش‌آموختگان دانشگاه کاشان

۲۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۲ کد : ۱۸۷۱۹ اخبار دانشگاه

رئیس مرکز رایانه و فناوری اطلاعات دانشگاه کاشان از راه اندازی سامانه رصد دانش آموختگان این دانشگاه خبر داد.

دکتر سلمان گلی افزود: پیرو درخواست مرکز رصد دانش آموختگان دانشگاه، اطلاعات دانش آموختگان دانشگاه از طریق پیوند https://alumni.kashanu.ac.ir/graduate  در دسترس عموم قرار گرفت.

وی با بیان اینکه این امکان با استفاده از تکنیک های طراحی رابط برنامه های کاربردی وب(webservice) از ابتدای سال ۱۳۹۹ توسط واحد توسعه و پشتیبانی نرم افزار مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه نصب و راه اندازی گردیده است، اظهار داشت: همچنین عملیات طراحی سامانه رصد اطلاعات دانش آموختگان دانشگاه جهت استفاده از ظرفیتها و توانایی ها از طریق دریافت اطلاعات مهارتی و علمی از ابتدای  سال جاری آغار شد که دانش آموختگان دانشگاه کاشان می توانند پس از ورود به پورتال جامع اعضا (پویا) (pooya.kashanu.ac.ir) از طریق بخش دانش‌آموختگان و ازطریق لینک ثبت اطلاعات نسبت به تکمیل اطلاعات از طریق فرم های الکترونیکی اقدام نمایند.

دکتر گلی خاطر نشان کرد: در این بخش هر دانش آموخته می تواند   اطلاعات مربوط به خود را در 9 بخش اطلاعات شخصی، سوابق تحصیلی، ارزیابی، وضعیت اشتغال، مهارت های نرم افزاری، زبان های خارجی، پژوهش ها و تالیفات، افتخارات علمی ورزشی و تمایل به همکاری وارد نماید.

رئیس مرکز رایانه و فناوری اطلاعات دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: همچنین در سامانه جامع آموزش سدف، امکانی برای کارشناسان  مرکز رصد دانش آموختگان فراهم گردیده است تا بتوانند گزارشات مربوط به اطلاعات وارد شده توسط دانش آموختگان را  دریافت و بررسی نمایند.

کلید واژه ها: دانش آموختگان دانشگاه کاشان مرکز رایانه و فناوری اطلاعات سامانه رصد دانش آموختگان