راه اندازی مرکز کاریابی در دانشگاه کاشان

۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۳ کد : ۱۸۶۹۴ اخبار دانشگاه

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان در راستای ایجاد تعامل و ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه و همچنین فراهم نمودن بستری مناسب جهت افزایش اشتغال و مهارت آموزی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه کاشان ، اقدام  به  راه اندازی " مرکز  کاریابی" نموده است.

دکتر سید محمدباقر قریشی افزود: در فاز اول اطلاعات شرکت های مستقردر مرکز تجاری سازی، مرکز رشد و پارک علمی فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی و پارک علمی فناوری اصفهان و همچنین شرکت های شهرک های صنعتی کاشان و آران و بیدگل  جمع آوری می شود (که بطور هفتگی بروز رسانی می شود)  و مشخصات و نیاز نیروی انسانی در سایت بارگزاری می گردد.

وی با بیان اینکه دانشجویان و فارغ التحصیلان  متقاضی کار اعم از  پاره وقت، تمام وقت ، کارآموزی و  مهارت آموزی 1و2 پس از جستجو دروب سایت مرکز  لیست شرکت ها را مشاهده و پس از انتخاب،  رزومه خود را به آدرس ایمیل  (یا شماره وات ساب) شرکت ارسال  می نمایند، خاطر نشان کرد: پس از این مراحل، توسط نهاد مربوطه درخواست ها  گزینش و مشغول بکار خواهند شد.

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان افزود: همچنین در فازدوم رزومه دانشجویان توسط مرکز جمع آوری و با توجه به نیاز شرکت ها از طرف دانشگاه به مرکز مربوطه معرفی خواهند شد.

ادرس:https://karafarini.kashanu.ac.ir/fa//

کلید واژه ها: کارآفرینی دانشگاه کاشان مرکز کاریابی