۰۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۲ کد : ۱۸۶۱۴ اخبار دانشگاه

مراسم جشن میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و روز بزرگداشت مقام زن در مسجد امام علی (ع) دانشگاه کاشان برگزار شد.
مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه کاشان در این مراسم  ضمن تبیین عظمت و جایگاه حضرت زهرا(س)بیان داشت: حضرت زهرا (س) مخزن علوم الهی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد سبحانی نیا با بیان اینکه حضرت فاطمه(س) بانویی هستند که خداوند تمام علوم را به ایشان الهام کرده بودند و علوم ایشان که در مصحف فاطمه مکتوب شده است همیشه ملجاء ائمه معصومین سلام الله علیهم بوده است، خاطر نشان کرد: ما نیز باید ایشان را در تمامی شئون رفتاری و اخلاقی به عنوان الگوی خود قرار دهیم.

به همین مناسبت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان نیز از بانوان نهاد رهبری دانشگاه تجلیل کرد.

کلید واژه ها: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان