خلق آثار هنر از یادرفته قرون گذشته کاشان توسط دانشجویان گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه کاشان

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۶ کد : ۱۸۵۱۳ اخبار دانشگاه

رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: کارهای پایان ترم دانشجویان ارشد هنر اسلامی گروه مطالعات عالی هنر  این دانشگاه که حکایت از زحمات یک ترم آموزش استاد دکتر عباس اکبری دارد هفته قبل از کوره درآمده و با تکنیک لعاب زرین فام آثار زیبایی را خلق کردند.

دکتر محسن جاوری افزود: دانشجویان به رغم وجود شرایط ناشی از کرونا با حفظ اصول ایمنی در طول ترم هر کدام به صورت مستقل کار با کوره چوب سوز و کنترل فرآیند پخت جهت به دست آوردن سطوح فلز فام را تجربه کردند.

وی خاطر نشان کرد: این آثار نشان می دهد که احیای این هنر از یاد رفته قرون گذشته کاشان(زرین فام) در بالاترین سطح کیفیت توسط دانشجویان فرا گرفته شده و دانشگاه کاشان در این زمینه در میان سایر موسسات علمی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی خاطر نشان کرد: در این زمینه  دانشگاه کاشان آمادگی آموزش این فن آوری پر رمز و راز و پیچیده و تبادل تجربیات اساتید خود با سایر دانشگاه ها و موسسات علمی کشور می باشد.

کلید واژه ها: دانشکده معماری و هنر گروه صنایع دستی دانشجویان صنایع دستی دانشگاه کاشان