مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه کاشان

۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۱۶:۲۱ کد : ۱۸۵۰۵ اخبار دانشگاه

ویژه برنامه مراسم سالگرد شهادت سردار سرافراز "حاج قاسم سلیمانی" با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، خانواده شهدای مدافع حرم و جمعی از مسئولان شهری در تالار آزادی دانشگاه کاشان برگزار شد.

در این مراسم پس از سخنرانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، علی اصغر رجایی  مدافع حرم و از همرزمان شهید سلیمانی به ذکر خاطراتی در دوران همرزمی شهید حاج قاسم سلیمانی  پرداخت.

وی گفت: جنگ با داعشی‌ها در کشور سوریه جنگی نابرابر و مانند جنگ دوران دفاع مقدس بود و پیچیدگی‌های خاصی داشت.

اصغر رجایی با اشاره به اینکه جنگ در سوریه به شهرها، خیابان‌ها، کوچه‌ها و حتی خانه‌ها کشیده شده بود، افزود: سردار سلیمانی با تدبیر، فرماندهی و مدیریت کاری انجام داد که به مردم عادی آسیبی وارد نشود.

این مدافع حرم، فروتنی، تواضع و مردمی بودن را از جمله ویژگی‌های سردار سلیمانی بیان و اضافه کرد: شهید سلیمانی همواره به بچه‌های یتیم به ویژه فرزندان شهیدان با ابراز احساسات سرکشی و دست نوازش بر سر آنها می‌کشید.

رجایی خاطر نشان کرد: مردم و به خصوص جوانان باید با ادامه راه سردار سلیمانی، منش و زندگی این شهید عزیر را الگو و سرمشق خود قرار دهند.

پرده خوانی شهدا و رجز خوانی حماسی و تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم از دیگر برنامه های این مراسم بود.

در حاشیه برگزاری این مراسم نمایشگاهی از محصولات فرهنگی نیز ارائه شد.

کلید واژه ها: مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی دانشگاه کاشان حاج قاسم سلیمانی