بازدید رییس و هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی کاشان از نمایشگاه فصل جهش

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۴ کد : ۱۸۵۰۱ اخبار دانشگاه

در چهارمین روز نمایشگاه فصل جهش، ریاست و هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی،  صنایع ، معادن و کشاورزی کاشان میهمان این رویداد در پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی بودند.

رئیس اتاق بازرگانی و هیأت همراه، ضمن بازدید از واحدهای فناور و دانش بنیان مستقر در پارک ... و شرکت کننده در نمایشگاه، ضمن آشنایی با نوآوریها و اختراعات این شرکتها ، راهکارهایی را برای ورود به بازار و .. ارائه نمودند.
در حاشیه این بازدید، دکتر شیرزادی دبیر کمیسیونهای تخصصی مشورتی اتاق کاشان، طی نشستی با واحدهای فناور و دانش بنیان و شرکت های مستقر در پارک، ساختار ، دپارتمانها و خدمات اتاق بازرگانی را برای مدیران مستقر در پارک تشریح کرد.

نمایشگاه فصل جهش تا 13 دی ماه در پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی ادامه دارد.

کلید واژه ها: پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی دانشگاه کاشان شرکت های دانش بنیان واحدهای فناور اتاق بازرگانی