پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت گرامیداشت حماسه ۹ دی روز بصیرت

۰۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۷ کد : ۱۸۴۸۹ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

حماسه ۹ دی، "روز بصیرت و میثاق امت با ولایت"نمایانگر اقتدار و ولایتمداری مردم ایران در دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی بود و عظمت ملت انقلابی ایران را بیش از پیش به نمایش گذاشت.
این روز برگ زرینی در تاریخ ملت بزرگ ایران است. ملت آگاه و متعهد ایران توانست تمام فتنه‌های دشمنان را خنثی نماید و نشان دهد که ملت سرافراز ایران همچون گذشته در برابر تمام توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان ایستادگی خواهد کرد.

اینجانب ضمن گرامیداشت حماسه به یادماندنی یوم الله ۹ دی که با سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، اسطوره شجاعت،مهربانی و ایثار، همزمان می باشد، همچون سایر دانشگاهیان و آحاد ملت شریف و بزرگ ایران اسلامی و با تأکید بر پیروی از آرمان های مقدس بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و تجدید پیمان با رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای متعهد خواهیم بود تا با بصیرت در راستای اهداف انقلاب اسلامی گام و حرکت نمائیم.

دکتر عباس کتابی

رئیس دانشگاه کاشان