دکتر ابراهیم‌آبادی رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان شد

۳۰ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۶ کد : ۱۸۴۵۸ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۶۱۳

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه کاشان، دکتر "عبدالرسول حقیر ابراهیم‌آبادی" به عنوان رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان معرفی شد.

دکتر عباس کتابی در این حکم خطاب به دکتر ابراهیم آبادی افزوده است: نظر به مراتب تعهد، توانمندی و تجربه و در اجرای ماده 6 آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری به موجب این حکم جنابعالی برای مدت 2 سال به عنوان رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان منصوب می گردید.

رئیس دانشگاه کاشان اظهار امیدواری کرده است: تا با همکاری اعضای هیات علمی و دانشجویان و با  برنامه‌ریزی و درایت لازم و در راستای تبیین گام دوم انقلاب اسلامی و گفتمان دولت مردمی، با روحیه جهادی و انقلابی، در اعتلای روزافزون آن پژوهشکده در عرصه‌های آموزشی و پژوهشی و نیز تحقق سند چشم انداز دانشگاه همراه با برنامه عملیاتی سالانه، گام‌های مؤثری بردارید و در حفظ بیت المال و اعمال سیاست‌های مؤثر به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌ها و تقویت نظم و قانون‌مندی کوشا باشید.

دکتر ابراهیم آبادی از سال 89 تا 93 نیز ریاست پژوهشکده اسانس‌های طبیعی و رئیس کانون گل محمدی و گیاهان معطر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، را بر عهده داشتند.

پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان در سال 1380 با اخذ موافقت اصولی موقت از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاسیس شد و در سال 1383 موفق به اخذ موافقت اصولی دائم از این وزارتخانه گردید.

در سال­ های 1384 و 1385 اولین و دومین دوره دانشجویان کارشناسی ارشد با عنوان شیمی آلی گرایش اسانس در این مرکز علمی شروع به تحصیل نمودند و اولین دانشجویان این دوره در زمستان سال 1386 فارغ­ التحصیل شدند.برای انطباق بیشتر مواد درسی این رشته با نیازهای فارغ­ التحصیلان آن، بازنگری جامعی در عناوین و محتوای درسی آن انجام شد و تحت عنوان رشته جدید "شیمی و فناوری اسانس"به تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید و از سال 89 تا سال 92 در مقطع کارشناسی ارشد این رشته دانشجو جذب شد. با هدف انطباق کامل عنوان و محتوای درسی، از سال 93 با بازنگری و اصلاح سرفصل­ های رشته "فیتوشیمی"، جذب دانشجو در این رشته در مقطع کارشناسی ارشد آغاز شد.

ساختمان اصلی پژوهشکده با زیربنای حدود 1500 متر مربع در دو طبقه در شهر قمصر احداث شده است. این ساختمان دارای بخش­های زیر است:

    پنج آزمایشگاه تحقیقاتی به شرح زیر:

الف. آزمایشگاه ترکیبات طبیعی

ب. آزمایشگاه تحقیق، توسعه و کنترل کیفی اسانس و عرقیات گیاهی

ج. آزمایشگاه میکروب شناسی

د. آزمایشگاه کشت بافت و سلول گیاهی

ﻫ. آزمایشگاه گیاه­شناسی و هرباریم گیاهی

کلیدواژه‌ها: پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر دانشگاه کاشان


( ۴ )

نظر شما :