صندوق قرض الحسنه دانشجویی دانشگاه کاشان بیش از یک میلیارد ریال تسهیلات به دانشجویان پرداخت کرد

۱۰ خرداد ۱۳۹۱ | ۲۲:۱۱ کد : ۱۸۴۴ اخبار دانشگاه
مدیر صندوق قرض الحسنه دانشجویی فاطمه الزهرا(س) دانشگاه کاشان گفت: این صندوق از بهمن سال ۸۹ تا پایان اردیبهشت امسال بیش از یک میلیارد و ۱۴۵ میلیون ریال تسهیلات به دانشجویان پرداخت کرده است.
 مدیر صندوق قرض الحسنه دانشجویی فاطمه الزهرا(س) دانشگاه کاشان گفت: این صندوق از بهمن سال 89 تا پایان اردیبهشت امسال بیش از یک میلیارد و 145 میلیون ریال تسهیلات به دانشجویان پرداخت کرده است.

موتمن اظهار داشت: این میزان وام به 717 نفر از دانشجویان در قالب وام های قرض الحسنه، ازدواج و شرافتی ارائه شده است.

وی، به اعطای 332 میلیون و 919 هزار ریال وام قرض الحسنه اشاره کرد و اظهار داشت: این میزان وام به 612 دانشجو اعطا شده است.

وی خاطر نشان کرد: طی این مدت همچنین  47 نفر از دانشجویان به میزان 517 میلیون و 910 هزار ریال وام ازدواج دریافت کرده اند.

مدیر صندوق قرض الحسنه دانشجویی فاطمه الزهرا(س)، به اعطای مبلغ 219 میلیون و 887  هزار ریال وام به دانشجویان شاهد و ایثارگر اشاره کرد و افزود: این میزان وام به 13 نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه داده شده است.

به گفته وی، طی این مدت همچنین به 45 نفر از دانشجویان،  مبلغ 74.356.000ریال وام شرافتی پرداخت شده است.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان وام قرض الحسنه صندوق فاطمه الزهرا س