تجلیل رئیس دانشگاه کاشان از دانشجویان اردوی جهادی شهید حججی

۲۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۴ کد : ۱۸۴۳۴ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان در حاشیه شورای فرهنگی از دانشجویان اردوی جهادی شهید حججی تجلیل کرد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: گروه جهادی شهید حججی در سال گذشته با توجه به شیوع  بیماری کرونا و  نیاز منطقه روستایی کاشان به سرویس بهداشتی و حمام، طرح خانه های مطهر را با هدف ساخت 30 باب سرویس بهداشتی و حمام با حمایت بنیاد حامیان دانشگاه کاشان شروع بکار کرد.

محمد حاج علی اکبری افزود: گروه جهادی شهید حججی در 3 مرحله با  حضور 30 جهادگر در روستاهای سده بخش برزک کاشان در بخش های عمرانی، آموزشی و فرهنگی فعالیت کردند.

وی با بیان اینکه تاکنون 20 باب سرویس بهداشتی و حمام توسط این جهادگران تکمیل شده است، خاطر نشان کرد: از جمله فعالیت های دیگر این  گروه جهادی : حضور کارگروه جهادی پایگاه حقوق و علوم انسانی در زندان کاشان و ارائه خدمات مشاوره حقوقی و قبول وکالت در دعاوی حقوقی، اردوی جهادی سفیران بصیرت در ایام انتخابات، تهیه سمعک برای افراد نیازمند، تهیه 2 آبگرمکن و کولر آبی برای منطقه و....است.

کلید واژه ها: تجلیل گروه جهادی شهید حججی دانشگاه کاشان بنیاد حامیان دانشجویان بسیجی