۵ عضو هیات علمی دانشگاه کاشان در جمع پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر ایرانی در سال ۲۰۲۱

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۲ کد : ۱۸۴۰۶ اخبار دانشگاه

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: بر اساس نتایج اعلام شده از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، 5 عضو هیات علمی دانشگاه کاشان در جمع پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی در سال ۲۰۲۱ قرار گرفتند.

دکتر مهدی شبانی افزود: بر اساس داده‌های منتشرشده ISC پژوهشگران برتر دانشگاه کاشان که در میان یک درصد برتر پژوهشگران برتر کشور قرار گرفته‌اند، دکتر علی اکبر عباسیان آرانی، دکتر علی قربانپور آرانی، دکتر مهدی محمدی مهر، دکتر علیرضا اشرفی، دکتر اکبر محبی هستند.

وی خاطر نشان کرد: این گزارش حاوی نام 500 نفر از پژوهشگران برتر کشور همراه با اطلاعاتی درباره شاخص‌‌هایی همچون تعداد مقاله‌ها در حوزه‌های تخصصی، تعداد استنادها، میانگین استنادها و میزان خوداستنادی است.

گفتنی است پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) ، اسامی پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی را بر اساس داده های دو پایگاه استنادی ESI و WOS با استفاده از روش‌شناسی پیشرفته شناسایی و استخراج می کند.

کلید واژه ها: پژوهشگران برتر دانشگاه کاشان