دانشجوی دکترای شیمی دانشگاه کاشان عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی شد

۱۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۴ کد : ۱۸۳۷۰ اخبار دانشگاه

عباس جعفری کاشی دانشجوی دکتری شیمی تجزیه و کارشناس آزمایشگاه مرکزی جزء کارشناسان منتخب مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معرفی شد.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان گفت: از آن‌جایی‌که نیروی انسانی دانش آموخته و متخصص، رکن اصلی انجام آزمایش‌های دقیق و ارائه مطلوب خدمات به اساتید و دانشجویان در حوزه پژوهش است، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با هدف حمایت، هدایت و تشویق این افراد، هرساله عملکرد صدها کارشناس مراکز آزمایشگاهی عضو شبکه را رصد و ارزیابی کرده و سپس  اسامی تعدادی از آنها را به عنوان افراد منتخب را اعلام می‌کند.

دکتر مهرداد مرادی با اشاره به اینکه در سال جاری نیز، رتبه بندی کارشناسان مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی صورت گرفت و اسامی کارشناسان موفق اعلام شد، اظهار داشت: این کارشناسان بر اساس عملکرد سال 1399 آزمایشگاه‌های عضو شبکه  انتخاب و معرفی می شوند.

شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی با فرهنگ‌سازی، ترویج، آموزش و تشویق، اعضای شبکه را در مسیر افزایش آگاهی، ارتقای مهارت ها، به روز رسانی دانش و بهبود مشتری‌مداری هدایت می کند.

کلید واژه ها: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان دکترای شیمی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان